Hos NPWS.dk er vi eksperter i WordPress, og så er vi super serviceminded. Kombinerer man disse to ting, så får man den perfekte WordPress supportpartner man kunne tænke sig.

Hos NPWS.dk tilbyder vi det vi kalder for et ”WordPress klippekort”, hvor du til en fastpris køber X antal klip. Ét klip svarer til 1 times hjælp og support og du kan selv bestemme hvornår du vil bruge de timer du køber. Du behøver ikke bruge en hel time ad gangen. Har du eksempelvis en lille ting på din menu, som skal ændres og som kun tager 15 min. så trækker vi selvfølgelig kun ¼ time på dit klippekort.

Vi sælger rigtig mange klippekort og vi har derfor god erfaring med at hjælpe og supportere vores kunder både via mail, Skype og per telefon. Vi er typisk tilgængelige for support og hjælp fra 8 morgen til 17 eftermiddag. Skulle du dog komme ud i en nødsituation uden for vores normale supporttider, så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med dit presserende problem med det samme.

Ejeren af billigeperler.dk skriver eksempelvis følgende om den hjælp vi indtil nu har ydet:

I forbindelse med vedligeholdelse og opdatering af min webshop bruger jeg løbende NPWS og kan altid regne med en hurtig og kompetent hjælp. NPWS er en dygtig, engageret og pålidelig sparringspartner, man kan stole på. Jeg kan trygt overlade alle tekniske udfordringer til NPWS og derfor også stole på, at min webshop kører upåklageligt.

Ulla, Billigeperler.dk

Du kan enten vælge at købe hjælp på time basis eller købe et af de omtalte klippekort. Jo flere klip du køber, job billigere bliver det selvfølgelig per klip(time).

Priserne for vores WordPress eksperthjælp klippekort er som følger:

  • 5 klip: 2.700 ekskl. moms
  • 10 klip: 4.900 ekskl. moms

Vi tilbyder også WordPress klippekort på mere end 10 klip. I dette tilfælde finder vi en god pris specielt til dig.

Har du brug for vores hjælp så kontakt os i dag!

Få et tilbud på eksperthjælp