2_g6r1d4c5Er du på udkig efter det rette webshop-system til din webshop? Hvis ja, så burde du overveje at anvende WooCommerce med WordPress!

Lad os forklare hvorfor…

Du kender sandsynligvis allerede til WordPress som værende det største open source CMS system i verden. Samtidig er du er nok også af den overbevisning, at WordPress udelukkende kan bruges til hjemmesider og blogs, men her tager du fejl.

I takt med den eksplosive udvikling og forbedring af WordPress er der nemlig udviklet adskillige plugins som muligør, at bruge WordPress som en egentlig webshop. Blandt disse plugins findes WooCommerce, som er det bedste og mest advancerede webshop plugin på markedet lige nu.

WooCommerce kom første gang som plugin til WordPress i 2011, og var dengang designet til små og mellemstore webshops. WooCommerce har dog udviklet sig rigtig meget siden da, og i dag findes der ligefrem rene WooCommerce temaer til WordPress der udelukkende er bygget op omkring WooCommerce systemet og de muligheder det tilbyder.

Her er 10 gode grunde til at vælge WooCommerce:

  1. WooCommerce er bygget på WordPress framework, hvilket sikrer afprøvede funktionaliteter og høj performance.
  2. Kender du allerede til WordPress, kan du nemt drive en WooCommerce shop også.
  3. WooCommerce er simpelt, men kraftfuldt. Alt er nemt og overskueligt, og du vil ikke blive forvirret af overflødige funktioner og indstillinger.
  4. Der findes flere tusinde WooCommerce webshop temaer til WordPress som bare venter på at blive installeret.
  5. Ubegrænset support – Du har et kæmpe WordPress community i ryggen!
  6. Fås selvfølgelig på Dansk.
  7. Høj sikkerhed. WordPress-sikkerhedsselskab Sucuri sikrer at WooCommerce møder de højest mulige WordPress-sikkerhedsstandarder.
  8. Mulighed for virtuelle, download og affiliate produkter.
  9. Mulighed for mange gratis el. betalte udvidelser, der kan gøre din webshop endnu mere lækker og udvider funktionalitet.
  10. Mulighed for dankort betaling igennem blandt andet Epay, Stripe, QuickPay, PayPal eller Mijireh

Hos NPWS.dk er vi eksperter i WooCommerce og WordPress, og vi kan derfor hjælpe dig med at opsætte en flot og funktionel webshop i disse systemer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en webshop

 

Mvh.
NPWS.dk teamet