STEP 2 – Hvad siger vores kunder?

Vi synes selv at vi leverer fantastiske løsninger og en god service, men inden du vælger os som din hjemmeside, webshop eller SEO partner, så se lige hvad vores kunder siger!

Jeg var forholdsvis ny i brugen af WordPress, og havde brug for lidt vejledning samt hjælp til at lave nogle ændringer, der gik ud over skabelonen. Jeg kom i gode hænder og fik hjælp over Skype, af en medarbejder, der vidste hvad han talte om. Jeg fik en virkelig god og kvalificeret service.
Alt i alt en imødekommende og effektiv hjælp.

Lise Vibeke Larsen, FOA

Jeg vil fremhæve tre færdigheder, som jeg oplever NPWS.dk har. Teknisk kompetence – til at etablere løsninger som fungerer i markedsføringen. God tidsforståelse – hurtig til at løse aftalte opgaver, og der følges hurtigt og rettidigt op på opgaver. Selvstartende – god til at komme med forslag og til at løse småting, som ikke er nævnt i kravspecifikationen.

Claus Fardal, Team Direct ApS


Udvalgte Referencer

Kunne du godt tænke dig at se og læs mere om det arbejde vi tidligere har lavet. Så besøg vores kunder og læs mere om de løsninger vi har lavet til dem herunder.


Flere udtalelser

NPWS.dk har integreret shopmodulet Woocommerce og enkelte andre plugins. Hurtig ekspedionstid, superb kundeservice og absolut rimelige priser. Jeg tvivler på, at der findes bedre service i branchen. Største anbefalinger herfra.

Mads, drleather.dk

I forbindelse med vedligeholdelse og opdatering af min webshop bruger jeg løbende NPWS og kan altid regne med en hurtig og kompetent hjælp. NPWS er en dygtig, engageret og pålidelig sparringspartner, man kan stole på. Jeg kan trygt overlade alle tekniske udfordringer til NPWS og derfor også stole på, at min webshop kører upåklageligt.

Ulla, Billigeperler.dk

Takket være de venlige mennesker hos NPWS.dk har jeg nemt og hurtigt kunne få sat en hjemmeside op til min lille hobbyvirksomhed. En af mine store bekymringer var, hvordan jeg skulle få sat en præsentabel hjemmeside op, uden det skulle koste en formue. Heldigvis havde NPWS.dk den perfekte løsning, hvor jeg blot skulle tænke på indholdet, og så ville de klare alt det tekniske. Alt gik som smurt, og jeg er utrolig glad for resultatet.

Janni, UniText.dk

Kære NPWS!
Hermed vil jeg gerne takke jer for jeres fine arbejde med udarbejdelsen af min hjemmeside. Samtidig har det været særdeles behageligt at tale med jer i telefonen vedr. support. Jeg mener nu at have klaret alle problemer, og jeg har fået netop den hjemmeside, jeg har ønsket mig. Det vil være mig en glæde at anbefale jer til andre.

Mogens, Pianist.dk

Kære NWPS,
Tak for det gode og professionelle arbejde i har leveret ved opsætning, og idriftsættelse af vores webshop. I har fra start til slut leveret det aftalte til tiden, og altid været hurtige og parate til at svare på vores spørgsmål og vejlede på den bedste måde. Valget af WordPress tema var rigtigt godt, og har betydet vi har kunnet sætte vores webshop op helt som ønsket i samarbejde med jer. Jeres rådgivning i betalingssystem og opsætning af vores betalingskanaler har også været upåklageligt. Godt gået, vi kommer tilbage og vil bruge jer i fremtiden til at holde vores shop gående.

Birgitte, Purestyle.dk