WordPress ManualNår du køber en WordPress hjemmeside eller Webshop hos NPWS.dk, vil du, når siden står færdig, få en grundlæggende introduktionsguide til WordPress tilsendt, som du vil kunne bruge til at udføre de mest grundlæggende opgaver på din nye webshop eller hjemmeside.

Du vil altså med denne korte guide kunne vedligeholde og til en vis grad også udbygge din side selv, så du ikke skal have os ind over og hjælpe, hver gang du vil lave et nyt tiltag på siden.

Har du brug for yderligere hjælp og introduktion til WordPress, så kan vi anbefale dig, at du investerer i en manual til WordPress.

F.eks. så har vi her på NPWS.dk et samarbejde med NemProgrammering.dk om at udbyde følgende WordPress Manual for begyndere. Med denne manual vil du lære alt om WordPress, og forhåbentlig blive en erfaren bruger af systemet. Du vil blandt andet lære, hvordan du søgemaskineoptimerer din hjemmeside eller webshop, samt hvordan du sikrer og udvider siden med vigtige plugins. Manualen holdes opdateret løbende, så du er sikker på, at manualen altid kan bruges til den seneste version af WordPress.

Manualen leveres som en e-bog i PDF format direkte i din indbakke, og derfor kan du være i gang med at vedligeholde og udbygge din hjemmeside selv allerede i dag.