Wordpress_logoJa, hvorfor er vi egentlig så vilde med WordPress her hos NPWS.dk?

Måske er det i virkeligheden mere på sin plads, at spørge hvorfor mere end 62 millioner hjemmesider på verdensplan er bygget på WordPress?

Tallene taler for sig selv, og populariteten af WordPress er bestemt ikke taget ud af den blå luft. Faktisk så bruger rigtig mange store virksomheder, såsom UPS og CNN, også WordPress.

Hvis du ikke kender til WordPress, så er det et Content Management System (CMS). Det er altså et online hjemmesidesystem som du kan bruge til at håndtere dit indhold på din hjemmeside med. Hvis man ikke er stærk i programmeringskoder og andet IT-teknisk, så er WordPress en rigtig god løsning, da alle og enhver vil kunne finde ud af at bruge det indbyggede kontrolpanelet til at styre sin hjemmeside.

Her får du lige fem gode grunde til at vælge WordPress:

  1. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og du kan derfor nemt finde hjælp og support til systemet. På NPWS.dk har vi bidraget med udgivelsen af den danske WordPress Manual. Læs mere om manualen her.
  2. WordPress har et utrolig brugervenligt kontrolpanel som gør det nemt for alle at vedligeholde og udbygge deres hjemmeside.
  3. Der findes uroligt mange gratis tilføjelser og temaer til WordPress, og du kan derfor nemt opgradere din hjemmeside med flere features.
  4. WordPress kan bruges til både store og små hjemmesider, endda webshops. Det er derfor et meget alsidigt hjemmesidesystem.
  5. WordPress bliver ofte opdateret, og du kan derfor forvente et sikkert system, som altid er opdateret med de nyeste standarder.

Der er selvsagt rigtig mange gode grunde til at bruge WordPress, og det er også derfor vi rigtig gerne vil bruge WordPress til at bygge din hjemmeside. På den måde vil du nemlig efter vi har udviklet din hjemmeside, selv kunne tilføje mere indhold og flere funktioner på din hjemmeside, uden hele tiden at skulle have fat på os for at få hjælp! NPWS.dk samarbejder med billig-webhosting.dk når det kommer til at vælge den rigtige hosting til WordPress. Derfor kan du også regne med os som en seriøs sparringspartner på hosting området, hvor vi kan rådgive dig om, hvad der er bedst i forhold til hosting af dit WordPress site.

Vi håber, at du nu er overbevist om, hvorfor du skal bruge WordPress, og hvis du har brug for hjælp til en hjemmeside basseret på WordPress, så er du mere end velkommen til at kontakte os!

Mvh.
NPWS.dk teamet